Recenze k CKMM - 5. pokračování

15. října 2012 v 21:18 | Edith Holá |  CESTA K MÝM MATKÁM - nejen ukázky z knihy
Přináším vám tři zajímavé recenze mé knihy. Komentáře, prosím, pište pod články autorů recenzí. Děkuji.

Yanny napsala krásně o mé knize Cesta k mým matkám, že je lyrická. Také se odvážila si všimnout duchovního podtextu a kapitol o víře. zde

Matthias srovnal mou knihu s Franzem Kafkou. Už chápu, proč jsem nikdy nemohla Kafku číst. Příliš se mé pocity podobaly kafkárně. Číst si o bezmoci brouka na zádech by mě zřejmě dorazilo. Zde

Na další recenci mě upozornili z Joty. Cesta k mým matkám - autobiografie i autoterapie
 

3 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Yanny.)) Yanny.)) | Web | 15. října 2012 v 21:44 | Reagovat

Děkuji, děkuji :) bylo mi ctí! :)

2 Eva Eva | Web | 15. října 2012 v 22:34 | Reagovat

Tak vidíš Edith, nezmohla jsem se zatím na slovní recenzi, jen ten obraz vznikl. Mně nějak slova nestačí, protože to vnímám hodně pocitově i mezi řádky . trochu to bolí. :-)

3 Ruža z Moravy Ruža z Moravy | E-mail | Web | 16. října 2012 v 10:07 | Reagovat

Schválně ty recenze nečtu, nic ve zlém. Mám tu knihu objednanou v našem knihkupectví (záměrně, protože ji neobjednají jen jednu, ale ve více exemplářích a tak se dostane i k nám. Pak si ji přečtu a udělám si úsudek. Každý člověk vnímá jinak, díky svým zkušenostem, prožitkům, je případně citlivější k určitým cizím zážitkům. Proto... snad je to k pochopení, ten můj postoj k novým knihám, že?

4 punerank punerank | E-mail | Web | 16. října 2012 v 10:24 | Reagovat

Je zajímavé, jak ty recenze na CKMM vypovídají dost i o čtenářích samotných:)
K té víře bych řekla, že se v knize jeví jako součást hledání víc než tvůj dlouhodobý rys. Mně se moc líbil popis tvého mistickéhéo zážitku ve sněhu i báseň Až se jednou vrátím domů. Oceňuju obzvlášť konce tvých kapitol, které aspoň mě odnášely někam výš nebo přinejmenším zklidňovaly:)
Navíc jsem si pod jednou z recenzí našla tip na jinou knížku, kterou si zkusím přečíst, naštěstí jsem ji našla v naší slepecké knihovně, hurá!

5 Matthias Matthias | E-mail | Web | 16. října 2012 v 17:38 | Reagovat

[3]: moc ne, recenze existují právě proto, aby ti tu knížku doporučily.

6 Edith Holá Edith Holá | Web | 16. října 2012 v 20:17 | Reagovat

[2]: Evo, Váš obraz na motivy CKMM je přenádherný. Ráda bych ho dala na svůj blog a těším se na něj ve větším rozlišení, abych si ho mohla zarámovat. Každý se vyjadřuje tím, co je mu bližší a na co má talent. Děkuji.

7 Dragilia Dragilia | Web | 16. října 2012 v 21:34 | Reagovat

[5]: No, minimálně mě cizí recenze také ovlivní. Už jen proto, že ty "chyby" či "přednosti", v recenzi zmiňované, potom sama v textu hledám. :-D

8 Cartier  watches Cartier watches | E-mail | Web | 31. října 2012 v 13:03 | Reagovat

You certainly deserve a round of applause for your post and more specifically, your blog in general. Very high quality material.
http://www.writewatches.com/

9 a line empire waist sweetheart 2012 a line empire waist sweetheart 2012 | E-mail | Web | 24. listopadu 2012 v 8:04 | Reagovat

Q. What kind of egg did the bad chicken lay?

10 christian louboutin replica christian louboutin replica | E-mail | Web | 19. dubna 2013 v 5:10 | Reagovat

Q. Why did the balloon burst?
http://www.shoesfloor.com/site/shoes

11 rolex replica watches rolex replica watches | E-mail | Web | 2. května 2013 v 10:03 | Reagovat

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama