První mužská recenze na CKMM

19. září 2012 v 20:38 | Edith Holá |  CESTA K MÝM MATKÁM - nejen ukázky z knihy
Cením si toho, když mou knihu "Cesta k mým matkám" přečte i muž. Nechci zde rozebírat, proč tomu tak je, že muži málokdy čtou něco od žen. Nepíše přeci každá žena automaticky limonády a sračky. Chápu, že tomu tak je a název knihy ji automaticky zařadil mezi ženskou literaturu pro ženy. Naštěstí ne do regálů s červenou literaturou.

Gabriel si ji přečetl a dokonce napsal recenzi, která mi naprosto sedí. Má kniha není jen o těžkém osudu, smutném příběhu dětí, hledání ženství až na dřeň, o adopci a pěstounství, ale především o hledání dobra a zla v každém z nás.

Díky, Gabrieli! Recenzi si můžete přečíst zde Cestou necestou - Kráčím přes trní
Co jí říkáte?

Koho zajímá problemaitka okolo toho, že Klaus vetoval novelu zákona o profesinálních pěstounech, může si přečíst můj komentář pod peticí, kterou nepodpořím, byť si také přeji, aby kojenecké ústavy skončily.
Petice s komentáři pod ní zde
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Mňoukla&vymňoukla Mňoukla&vymňoukla | Web | 19. září 2012 v 20:56 | Reagovat

Recenzi jsem si přečetla. Ke knize dokonale sedí...

2 Matthias Matthias | E-mail | Web | 19. září 2012 v 20:57 | Reagovat

Taky bych sepsal recenzi, ale ještě jsem neměl čas si knížku sehnat :-)

3 pavel pavel | Web | 19. září 2012 v 22:47 | Reagovat

Musím se přiznat, že taky nečtu ženské knihy. :-D
Ale mám rád tady na blogu ženské komentáře. :D

4 Malkiel Malkiel | E-mail | Web | 19. září 2012 v 23:34 | Reagovat

Na této knize není vůbec nic ženského. Kromě autorky. ;-) A od Červené knihovny je na hony vzdálená.
Podobný příběh by za stejných okolností mohl napsat i chlap a nic by to na tom nezměnilo. Jenže chlapi prostě takoví nejsou a soukromé problémy řeší jinak. Třeba tím, že začnou chlastat. ;-)

5 Malkiel Malkiel | E-mail | Web | 19. září 2012 v 23:35 | Reagovat

[1]: Přesně. Syrový příběh, syrová recenze.

6 Malkiel Malkiel | E-mail | Web | 19. září 2012 v 23:49 | Reagovat

P.S. Když jsem na titulce viděl oznámení o tomto článku, tak jsem to četl jako "První mužská erekce na CKMM". Ono je to červené na černém blbě vidět. A taky mě z devadesáti procent napadají jen samé blbosti. :D

7 Násilník Násilník | E-mail | Web | 20. září 2012 v 0:05 | Reagovat

možná, že kvůli tý recenzi si to seženu. myslel jsem, že je to nějaká blogísková ženská blbost, ale vypadá to zajímavě

8 Edith Holá Edith Holá | E-mail | Web | 20. září 2012 v 7:35 | Reagovat

[2]: Matte, a to ji máš v Brně super levnou s docházkou do knihkpectví:-)

9 Edith Holá Edith Holá | E-mail | Web | 20. září 2012 v 7:38 | Reagovat

[7]: Myslím, že jsem byla a jsem dost rockově i jinak švihlá, aby ta kniha byla i pro Tebe. Když pak napíšeš recenzi jako Gabriel, klobouk dolů a velký dík. Už to četlo víc jak deset chlapů a všichni to vnímali syrově jako Gabriel.

10 Edith Holá Edith Holá | E-mail | Web | 20. září 2012 v 7:39 | Reagovat

[3]: Pavle, tohle opravdu není žádná růžovka.

11 Edith Holá Edith Holá | E-mail | Web | 20. září 2012 v 7:40 | Reagovat

[5]: Syrovost je dobrý přívlastek ke knize i recenci. Dík. K dalšímu komentáři: To bys nebyl Ty:-)

12 Neriah Neriah | Web | 20. září 2012 v 11:46 | Reagovat

Rozhodně není jen pro ženy! Je prostě pro ty, kdo jsou připraveni ji číst.
Můj kamarád si ji chce taky přečíst, tak až se k ní dostane, dám vědět, jaké z ní měl dojmy. :-)

13 Satine Satine | Web | 23. září 2012 v 13:25 | Reagovat

Zdravím, chtěla bych se zeptat, kde bych si mohla objednat Vaši knihu? :)

14 Edith Holá Edith Holá | E-mail | Web | 23. září 2012 v 14:45 | Reagovat

[13]: Satine, je běžně k dostání v knihkupectvích. Nebo na e-shopech jako např. u Joty http://www.jota.cz/vysledky-vyhledavani/8/?fulltext-phrase=Cesta+k+m%C3%BDm+matk%C3%A1m

15 Satine Satine | 23. září 2012 v 16:46 | Reagovat

[14]: Asi jsem měla nejdřív zagooglit. Díky moc. :)

16 Edith Holá Edith Holá | E-mail | Web | 23. září 2012 v 17:54 | Reagovat

[15]: v pohodě:-)

17 pavel pavel | Web | 23. září 2012 v 18:42 | Reagovat

[10]: Neměl bych ji kam dát, mám knihy kam se podívám, ale půjčím si od své lásky. Nebo mi si ji nechám od ní před spaním v posteli předčítat. :-)

18 red heels red heels | E-mail | Web | 31. října 2012 v 12:42 | Reagovat

Pretty useful info here. BTW, I think I read a especially similar article on another blog today, in fact i'm pretty certain. I 'll check it out and let you know, maybe they copied your content, who knows.
http://www.shoesgreat.com/

19 wedding dress bridesmaid dresses wedding dress bridesmaid dresses | E-mail | Web | 19. dubna 2013 v 4:55 | Reagovat

A. He wanted the lesson to be very clear!
http://www.threedress.net/

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama